Julen står för dörren!

  • 22 dec 2015

SMOL kan snart lägga sitt 79:e verksamhetsår till handlingarna. Vilket år vi haft!

Så mycket ungdomar på träningar varje torsdag, så stort deltagande på tävlingar runt om i Sverige, så fina arrangemang som klubben ansvarat för. 

Jag är stolt som ordförande för den blivande 80-åringen och stolt över att vara orienterare. Det tycker jag du ska vara också. Vi deltar i sån fin idrott, den har allt  - från spänning till naturupplevelse och allt däremellan. Men allra mest den fina gemenskapen, den är oslagbar.

Nu blickar vi framåt och ser att 2016 kan bli hur bra som helst. Det börjar redan den 3 januari med Nyårs-Poäng-OL, samling SMOLgården. Varje söndag i januari-februari är det brick-OL, det får du läsa mera om hemsidan framöver. Och så träning, gympa tisdagar och löpning/OL-träning torsdagar hela vintern igenom.

Men tisdag den 26 januari kl.18.30 händer nåt annat. Då kommer klubbens världsmästare i orientering, Jörgen Mårtensson, till SMOLgården och håller föredrag om sitt orienterarliv och sin karriär, dubbel världsmästare som han är. Han bor i Norge numera och kommer hem till detta, till kvällen som är ett samarrangemang med Strängnäs Gille. 

Torsdag den 18 februari är det årsmöte i Strängnäs-Malmby OL. Vi börjar kl. 19.00, det är en kortare träning innan.

Torsdag den 17 mars kl. 18.00 är det orienteringsupptakt och start på teknikträningar igen. Och jag flaggar redan nu för torsdag den 14 april - det är dagen då Malmby IF grundades för 80 år sedan. Då blir det nostalgiträning och tårta. Som du märker händer något extra varje månad och så kommer det att fortsätta hela året. Vi har så många spännande utmaningar och tävlingar att vara med på.

Ladda batterierna och njut av skön julledighet.

Gott slut och vi ses den 3:e januari.

Ordförande Ingegerd