SMOL-kläder – shoppen stänger 20 september

  • 18 sep 2024

image: SMOL-kläder – shoppen stänger 20 september

SMOL-shoppen på Trimtex är öppen för köp av SMOL-kläder, inklusive skidkläder, till och med den 20 september. För mössor och pannband finns ett litet lager i SMOL-gården, hör av dig om du är intresserad av att köpa det. Klubben subventionerar SMOL-kläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år.

Om det är första gången du beställer behöver du skapa ett konto innan du kan logga in. Klicka här för att skapa konto. Om du redan har ett konto, klicka här för att logga in.
 
En vägledning om hur du skapar konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här.
 
När du har loggat in så lägg in teamkod strangnasmalmby-1410 för att komma in SMOL-shoppen. Shoppen är öppen till och med den 20 september. Förväntad leverans i början av november.

Vid eventuella frågor, kontakta Kristina Hasselbo på kristina.hasselbo@yahoo.se eller 073-654 77 25.

Strängnäs-Malmby OL subventionerar SMOL-kläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år

Subventioneringen gäller enbart plagg med smol-tryck och gäller för barn och ungdomar upp tíll och med 20 år. Svarta byxor med Trimtex-tryck och övriga Trimtex-produkter subventioneras inte.

Vid beställning, beställ aktuella plagg och betala hela summan enligt anvisningarna. Mejla därefter kvittot på beställningen tillsammans med aktuellt kontonummer (med uppgift om namn på kontoinnehavaren) till faktura@smol.se så återbetalas 50 %.

Storlekar 

Inga provkläder finns men prata med någon av dina klubbkompisar och prova deras kläder så får du en uppfattning om vilken storlek som passar dig.