Nyheter

Veckans bana 17-21 oktober

  • 15 okt 2024

Tre banor med start och mål vid norra sidan av Svenska Hem Arena vid Sundby Park. Små skärmar. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid start. Om bommen vid parkeringen är låst under helgen går det bra att använda Karinslundsskolans parkering. Banorna finns på Livelox.

Lagen till 25manna

  • 10 okt 2024

image: Lagen till 25manna

Som vanligt blir det ändringar i lagen in i det sista på grund av återbud av olika anledningar men nu är våra lag kompletta. Håll koll på kodsiffror och ta rätt kartor vid kartplanket. Stort lycka till!

Digital banläggningsutbildning

  • 8 okt 2024

image: Digital banläggningsutbildning

Sörmlands OF bjuder in till en digital banläggningsutbildning under tre måndagar i november-december. Ta chansen och anmäl dig så får du lära dig mer om hur du är banläggare till en orienteringstävling.

Veckans bana 10-14 oktober

  • 8 okt 2024

Tre banor i Stadsskogen. Små skärmar. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid spårcentralen. Banorna finns på Livelox.

SM-guld till Magnus och SM-silver i stafett

  • 6 okt 2024

image: SM-guld till Magnus och SM-silver i stafett

En intensiv PreO-helg är till ända med både stort deltagande från och stora framgångar för SMOL. SM-guld  på natt-SM i PreO för Magnus Sterner och SM-silver i PreO-stafett för SMOL genom Jan-Erik Andersson, Leif Eriksson och Magnus Sterner.

Veckans bana 3-7 oktober

  • 1 okt 2024

Fem banor (4,4 3,6 2,9 2,5 och 1,6 km) i Stadsskogen. Samma banor som vid Veteran-OL 24/9. Små skärmar. Skriv ut egen karta: https://eventor.orientering.se/Events/Show/51626  eller låna i brevlåda som finns vid spårcentralen. Banorna finns på Livelox.